Gårdens gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 7 >>>

Antall innlegg: 66
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Dave Vant fra USA skrev 13. desember 2006 kl. 4:18

Halvor Bjerkli
I enjoyed seeing the photos of you and your family. The pictures of the farm and surrounding area are absolutely beautiful. With your farm and your beautiful family, it looks like your life is very fulfilling. (And the opportunity for much hard work) Thank you, once again for the opportunity to meet you and enjoy a great trip to New York with you and your family.


Tor Bjerkli fra Bergen skrev 19. november 2006 kl. 23:36

HEI OG TAKK FOR SIST!
En tilbakemelding på kjekjøttet eg fikk med meg i høst. Spekekjøttet var noe for salt etter min smak. Aron mat har fått utmerkelse for sitt fenalår så her er det noe å strekke seg etter. Av to lårsteiker har jeg tilberett det ene etter egen oppskrift/fantasi. Vanlig bruning i stekepanne, og så i stekovnen på lav tempratur 80/100 garder i mange timer (3-4 timer)til riktig tempratur i kjøttet er oppnådd, 60 til 65 grader alt etter hva en liker, men det er viktig at tempraturen ikke blir for høy for da blir det for tørt.Kjøttet lå i ildfast form i stekovnen sammen med gullrot, fenikel, selleri,paprika, løk og hvitløk. Kryddring var bare pepper og salt, men her kan sikkert flere krydder inngå f.eks. rosmarin eller basillikum. I formen hadde eg litt olje, appelsinjuise og vann. Siles av og brukes i sausen. Sausene mine er fri fantasi.Husker ikke akkurat hva jeg brukte, men soyasaus, sitron, sennep, salt og pepper er gode ingridienser. Middagsgjesten Berit var godt fornøyet med serveringen. Prøver meg snart på den andre steken. Ha en fortsatt fin høst. Noen ganger er det bra med mye regn - kraftprisen har iallefall sluttet å gå opp.

Svar til Tor Bjerkli

Skrevet av Webmaster, 21. november 2006 kl. 11:38
Takk for Det!

Håper det står bra til med dere alle sammen!!
Må ta en liten pause i slakteproduksjonen,det tar for mye tid. Vi må ha fokus på melkeproduksjonen. Skal over nytt-år begynne med ei kvote på over 140 tonn, det blir noen spann å bære til veien...
Anne-Mari Helgesen fra Osterøy skrev 17. november 2006 kl. 10:00

Hei:)
Endelig får eg sendt ei helsing eg òg:) Det var ein minnerik tur eg hadde nordover med Linda og Eva! Den står som årets begivenhet! Ting var omtrent som eg husker det for ti år sidan, då eg sist var nordover.

Den første snøen kom jo også den helga me var der, ettersom eg forstod. Me har hatt ein dag med litt snø på bakken her nede også, men det er nokre veker sidan no. Men ellers har det vært mildt, ca 7 grader i skrivende stund, og regnvær. Det heng fortsatt lauv igjen på mange av trea, så det er ein rar vinter dette. Snakka nettopp med venner i Texas, USA. Dei hadde det òg varmere enn vanlig: dei hadde lagt på 35 varmegrader!!! Men no var det meir behagelig og normalt for årstida: berre 21 grader:)) Tenkt å hatt det slik i førjulstida!

Ha det riktig bra alle der nord, så får me håpe at me alle kan treffes til 90 årsdag til sommeren!


Eva Kistin Nymark fra Osterøy skrev 24. oktober 2006 kl. 20:23

Takk for sist
Er vanvittig glad for at eg besøkte dere i helgen.Og jeg kommer igjen vær sikker. Resten av familien skal få oppleve natur og folk i Straumfjorden. Eg føler stolthet over det dere utretter, og er overbevist om at det gagner både bygd og næring. Websida er virkelig flott, og den viser for andre i landbruket at innovasjon også er et begrep i Distriktet.


Linda fra Osterøy skrev 24. oktober 2006 kl. 11:07

Takk for sist
Hallo!
Takk for sist! Det var veldi kjekt å hilse på dere.Lenge siden eg har vert i Straumfjorden. Flott heimeside også, du er kjempeflink onkel Evald.Huset på Bjerkli har blitt kjempe fint også. Gleder meg til å sjå når de er heilt ferdig.Hils alle kjente. Klem Linda

Svar til Linda

Skrevet av Webmaster, 24. oktober 2006 kl. 11:29
Like trivelig for oss!!
-På snarlig gjensyn, velkommen skal Dere være.
[1] [2] [3] [4] [5] [6] 7 [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14]