Gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 9 >>>

Antall innlegg: 56
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Helge Ruud fra Mjøndalen skrev 10. oktober 2007 kl. 18:22

Flott tur med mye rein
Var på tur i Blefjell 2 og 3 Oktober 2007.
Gikk opp fra Butjønnseter og opp til den Hvite Hesten. Ble sittende der å se i kikkerten. Så en flokk på ca 20 dyr opp mot Blenuten. Gikk mot flokken og passet på så de ikke så meg. Kom så nær at jeg fikk noen bra bilder uten at de så meg. Overnattet alene på eriksbu. Neste dag gikk jeg opp på Åklinuten. Fantastisk dag. Så en reinkalv med utvekste på høyre siden av hode. Kalven gikk alene i en dal bak Eriksbu. Satt i bare T-skjorte på Åklinut og så på to flotte reinbukker i kikkerten. Bildene ligger på forsiden. En flott fjelltur.
Helge Ruud
Mjøndalen


sandra lyding fra notodden skrev 5. juni 2007 kl. 17:25

villreins observasjon på blefjell
hei..
vi var to jenter på fjelltur fra norstul til Eriksbu via bletoppen og brørsteina. da vi kom til blometjønn begynte vi å synge, siden vi var alene. vi hører noen løper. vi snur oss og der ser vi en flokk reinsdyr. på kartet ser det ut som de kom fra rausbergjuvet eller området der og løp opp rundt hjulet og videre ned i dalen mot vest. de stoppet å kikket på oss. det var en flokk på 12 dyr hvorav 2 kalver. har bilder om noen er intressert.dagen etter ser vi veldig ferske spor etter reinsdyr i snøen på gråfjell og i dalen fra brørsteina mot flesebekkble.

en helt fantastisk opplevelse. har bilder også:)


scottlord fra Greta Garbo skrev 13. mars 2007 kl. 1:04

scottlord Greta Garbo
Greta Garbo search engine


halvor fra svene skrev 19. oktober 2006 kl. 7:59

Test
sjekker om denne virker


Svein Børre Wilhelmsen fra Nøtterøy skrev 22. august 2006 kl. 21:47

jakta 2006
Første dag begynnte med at vi så en flokk på 8-10 dyr + 2 bukker i åsen nord for Eriksbu, vi så flokken igjen oppe i Åklinutområdet litt senere på dagen. Neste dag mandag så vi en enslig bukk i skråningen på vestsiden av Åklinut, været ble dårlig midt på dagen med tåke i store deler av fjellet, men på ettermiddag dro vi opp til Åklinut hvor vi så to dyr, en kalv og ei simle på den østre siden av dalen oppe under selve nuten. Mens vi satt på toppen dukket det opp en ny flokk på 11 dyr vestfra. Senere så vi en kalv og ei simle. Kalven ble skutt rett øst for Nystul på ryggen mellom Åklinut og Blenuten.
Artig at det er såpass mange dyr på fjellet allerede.
S.B.Wilhelmsen


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 9 [10] [11] [12]