Gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 1 >>>

Antall innlegg: 47

Hjem
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

AdministrerVelkommen til min gjestebok
Her kan du lese alle hilsningene. Du er også velkommen til å skrive en hilsen i gjesteboken
Hilsen webmaster.Kathleen Nelson fra Duluth, Minnesota skrev 2. mars 2013 kl. 17:16

none
Liv, I am so glad to have found your site. Between us we will be able tie up loose ends regarding Hans Mathias Nielsen's US family. I love the way your site works. Thank you so much for being online


Bente Torfelt fra Asker skrev 8. februar 2013 kl. 12:47

Søker mor til Rise Marie Andersdatter f 1829
Hei kom over siden din når jeg søkte etter bosted Snippen Hof i Vestfold. Er ny i dette, så jeg har bare begynt med mødrene ;)). Ser at Grete Emilie Hansdatter er født på Snippen, Dvs Hanevold Gartneri idag. Min oldemor Andrine Hansdatter er sannsynlig søster av Grete. Så har jeg funnet da Rise Marie Andersdatter som er deres mor igjen. Men lengre er jeg ikke kommet. Venter på Hof bygdebøker som er bestilt til biblioteket i Asker. Artig er det i allefall. Ikke alltid lett å tyde kirkebøker. Takk for fin side. Har benyttet geni.com til min slekt foreløpig.
Mvh Bente Torfelt

Svar til Bente Torfelt

Skrevet av Liv Ofsdal, 8. februar 2013 kl. 19:04
Takk for kommentar! Det er alltid hyggelig at noen finner nytte av slektsiden min :D
Jeg tok en titt på Grete Emilie Hansdatter, men ser at det er ganske fjern slekt på min manns side. Bygdebøker kan gi endel svar, selv om de ikke alltid stemmer helt. Man får ihvertfall et inntrykk av familieforhold og generasjoner osv.

Strever du med å finne eller tyde funn finnes det et godt hjelpemiddel, nemlig DIS-Norges forum; Slektsforum. Der finnes det mange ivrige hjelpere :) KLIKK HER

Velkommen til en interessant og spennende hobby!!
Hilde Korslund fra Bærum skrev 6. januar 2013 kl. 0:25
Møllerbakken
Hei!
Jeg er tippoldebarn til Julius og 'Gusta' Møllerbakken. Datteren Selma var min oldemor, hennes sønn Sverre min morfar, og datteren Turid min mor. Flott side dere har laget, og jeg fant litt ny info også - tusen takk! Legger ved et bilde av Julius - han var en staut kar!
Mvh Hilde

Svar til Hilde Korslund

Skrevet av Liv Ofsdal, 6. januar 2013 kl. 13:10
Hei igjen Hilde!
Vi hadde kontakt om dette i 2007 ser jeg, men siden da har jeg fått ny nettside og helt sikkert mye mer informasjon på plass. :) Veldig hyggelig at du finner nytte av slektsiden min!
Fint bilde av Julius!

Vennlig hilsen Liv
slektsiden)
Turid Margrete Arnesen fra Elverum skrev 17. september 2012 kl. 20:27

Slekt
Hei.
Jeg er født i Oppegård komm.men mine foreldre er i fra Elverum.Nå har jeg flytta hit.Min tippoldefar hadde 16 barn.Deriblant Julie Møllerbakken,gift med Karl Kristoffer Pytmoen.Hennes søster Ingeborg gm. Bernhard Chr.Pytmoen.
Min tremmening Una ,kanskje du kjenner henne,er barnebarnet til Julie og Karl.Hvis du ønsker kan du få hennes adr.
Asta og August Kristoffersen, m/barna Leif og Asbjørn, bodde i Johan Svendsensgt. 17 på Torshov,de var naboer med min mors kusine (fra Elverum)
Ønsker du kontakt med meg, send meg gjerne en mail.
Hilsen Turid M.:

Svar til Turid Margrete Arnesen

Skrevet av Liv Ofsdal, 18. september 2012 kl. 8:27
Heisan og takk for henvendelsen!! Spennende :D Jeg
tar kontakt på e-post :D
Magne H. Dahle fra Greåker skrev 9. september 2012 kl. 12:54

Bildet av R. Lott
Hei!
Jeg bor på Greåker i Sarpsborg og har akkurat kjøpt et maleri på loppemarked undertegnet R:Lott. Det har samme motiv som du beskriver. Har du solgt ditt eller kan det været et annet? Jeg syntes det var veldig vakkert malt, men det var uten ramme. Skal koste på ei ramme. Har du fått flere opplysninger om hvem maleren kan være?
Vennlig hilsen MagneSvar til Magne H. Dahle

Skrevet av Liv Ofsdal, 9. september 2012 kl. 18:46
Hei!

Maleriet jeg omtalte tidligere hang på veggen hos min mor, som døde i 2010. Vi kvittet oss da med endel av hennes eiendeler, deriblant dette maleriet. Det ble innlevert til Fretex, mulig det er det du har fått tak i?

Jeg fant ikke ut noe mer om denne maleren, desverre...
1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]