Gjestebok


Main page

Sign the guestbook

<<< 1 >>>

Numbers of messages: 47

Hjem

Endre til norskAdm. (Norwegian)Welcome to my Guestbook
You are welcome to read the guestbook. And of course to leave a message.
Regards webmaster.Kathleen Nelson from Duluth, Minnesota wrote March 2, 2013 at 16:16 (GMT)

none
Liv, I am so glad to have found your site. Between us we will be able tie up loose ends regarding Hans Mathias Nielsen's US family. I love the way your site works. Thank you so much for being online


Bente Torfelt from Asker wrote February 8, 2013 at 11:47 (GMT)

Søker mor til Rise Marie Andersdatter f 1829
Hei kom over siden din når jeg søkte etter bosted Snippen Hof i Vestfold. Er ny i dette, så jeg har bare begynt med mødrene ;)). Ser at Grete Emilie Hansdatter er født på Snippen, Dvs Hanevold Gartneri idag. Min oldemor Andrine Hansdatter er sannsynlig søster av Grete. Så har jeg funnet da Rise Marie Andersdatter som er deres mor igjen. Men lengre er jeg ikke kommet. Venter på Hof bygdebøker som er bestilt til biblioteket i Asker. Artig er det i allefall. Ikke alltid lett å tyde kirkebøker. Takk for fin side. Har benyttet geni.com til min slekt foreløpig.
Mvh Bente Torfelt

Reply to Bente Torfelt

Written by Liv Ofsdal, February 8, 2013 at 18:04 (GMT)
Takk for kommentar! Det er alltid hyggelig at noen finner nytte av slektsiden min :D
Jeg tok en titt på Grete Emilie Hansdatter, men ser at det er ganske fjern slekt på min manns side. Bygdebøker kan gi endel svar, selv om de ikke alltid stemmer helt. Man får ihvertfall et inntrykk av familieforhold og generasjoner osv.

Strever du med å finne eller tyde funn finnes det et godt hjelpemiddel, nemlig DIS-Norges forum; Slektsforum. Der finnes det mange ivrige hjelpere :) KLIKK HER

Velkommen til en interessant og spennende hobby!!
Hilde Korslund from Bærum wrote January 5, 2013 at 23:25 (GMT)
Møllerbakken
Hei!
Jeg er tippoldebarn til Julius og 'Gusta' Møllerbakken. Datteren Selma var min oldemor, hennes sønn Sverre min morfar, og datteren Turid min mor. Flott side dere har laget, og jeg fant litt ny info også - tusen takk! Legger ved et bilde av Julius - han var en staut kar!
Mvh Hilde

Reply to Hilde Korslund

Written by Liv Ofsdal, January 6, 2013 at 12:10 (GMT)
Hei igjen Hilde!
Vi hadde kontakt om dette i 2007 ser jeg, men siden da har jeg fått ny nettside og helt sikkert mye mer informasjon på plass. :) Veldig hyggelig at du finner nytte av slektsiden min!
Fint bilde av Julius!

Vennlig hilsen Liv
slektsiden)
Turid Margrete Arnesen from Elverum wrote September 17, 2012 at 18:27 (GMT)

Slekt
Hei.
Jeg er født i Oppegård komm.men mine foreldre er i fra Elverum.Nå har jeg flytta hit.Min tippoldefar hadde 16 barn.Deriblant Julie Møllerbakken,gift med Karl Kristoffer Pytmoen.Hennes søster Ingeborg gm. Bernhard Chr.Pytmoen.
Min tremmening Una ,kanskje du kjenner henne,er barnebarnet til Julie og Karl.Hvis du ønsker kan du få hennes adr.
Asta og August Kristoffersen, m/barna Leif og Asbjørn, bodde i Johan Svendsensgt. 17 på Torshov,de var naboer med min mors kusine (fra Elverum)
Ønsker du kontakt med meg, send meg gjerne en mail.
Hilsen Turid M.:

Reply to Turid Margrete Arnesen

Written by Liv Ofsdal, September 18, 2012 at 6:27 (GMT)
Heisan og takk for henvendelsen!! Spennende :D Jeg
tar kontakt på e-post :D
Magne H. Dahle from Greåker wrote September 9, 2012 at 10:54 (GMT)

Bildet av R. Lott
Hei!
Jeg bor på Greåker i Sarpsborg og har akkurat kjøpt et maleri på loppemarked undertegnet R:Lott. Det har samme motiv som du beskriver. Har du solgt ditt eller kan det været et annet? Jeg syntes det var veldig vakkert malt, men det var uten ramme. Skal koste på ei ramme. Har du fått flere opplysninger om hvem maleren kan være?
Vennlig hilsen MagneReply to Magne H. Dahle

Written by Liv Ofsdal, September 9, 2012 at 16:46 (GMT)
Hei!

Maleriet jeg omtalte tidligere hang på veggen hos min mor, som døde i 2010. Vi kvittet oss da med endel av hennes eiendeler, deriblant dette maleriet. Det ble innlevert til Fretex, mulig det er det du har fått tak i?

Jeg fant ikke ut noe mer om denne maleren, desverre...
1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]