Nikolaisens gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 5 >>>

Antall innlegg: 123
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Håkon Nordeng fra Porsgrunn skrev 7. april 2005 klokken 8:51

Har ADHD også.
Hei Line
Takk for sist. Min kone Elin fortalte om din hjemmeside og ble straks interr. Har idag såvidt sett på noen av sidene dine og så langt ser det jo ut til at dere har lagt betydelig arbeid og sjel idet, meget bra. At du også hadde fått denne begavelsen ADHD var for meg egentlig like overaskende at jeg hadde det. Vi opplever jo, går jeg ut ifra, at vi ser på hverandre som "vanlige" mennesker. Husker jo godt at jeg fikk god kontakt med deg tidlig i ungdommen.(venn). Fikk selv diagn. for en måned siden. Prøver nå Ritalin i fjerde uke med både hell og uhell. Skal på evaluering på mandag hos legen. Må dra på jobb nå .Snakkes. Håkon


Berit fra Rogaland skrev 6. april 2005 klokken 20:13

Jenter med ADHD
Takk for flotte sider med god og lettlest info.
Har tenåringsjente som nettopp er kommet under utredning. Problemene begynte å vise seg for ca ett år siden. Men ser nå at de nok har vært der lenger når jeg leser om jenter og ADHD. Konsentrasjonsvansker, mattevansker og etterhvert irritert, sinneutbrudd ol.


Merethe A fra Harstad skrev 31. mars 2005 klokken 0:53

Villrede og i en tidlig fase .
gjorde sidene dine meg mer sikker på at noe er galt med min sønn. Etter vanvittige raseri anfall i påsken av ingen ting og et aktivitetsnivå som er kjempe høyt. Har jeg bestilt time hos lege der jeg vil forlange en utredning. Skolen reagert alt i november, men slik jeg opplevde han i påsken har jeg ikke sett han i mitt nærvær før og skjønner hvorfor skolen reagere om d er slik han er der. Vi var på besøk hos venner med 4 unger og 3 voksne, og hjemme her er d bare oss to... Fikk masse informasjon som jeg vil ha nytte av i ansvarsgruppen rundt oss... Tusen takk, nå er jeg blitt litt mere klok, men skjønner at d er mye igjen før målet er nådd... Takk Line
Mvh Merethe A.


Elisabeth fra Tromsø skrev 15. mars 2005 klokken 17:44

Hei
Jeg vil gjerne få takke dere for å ha lagt ut god informasjon om jenter med ADHD, det er noe som trengs. Da jeg leste det dere har skrevet, var det som om jeg leste om min datter. Det var mange biter som falt på plass. Har brukt informasjonen i et møte med BUP, og nå skal hun medisineres. Håper hun får det bedre.
Takk;)


kim andre beck nikolaisen fra brånås skrev 18. februar 2005 klokken 9:33

hei pappa
kuuuuuuuuuuult
sitter på rektors kontor vi har hatt en fin samtale og vi snakket om gårs dagen

dette er bra pappa jeg er glad i deg hilsen kim


Wigdis fra rælingen skrev 9. februar 2005 klokken 15:27

hei
Har værtinne å sett på bildene deres,mye fine! Håper vi snart kan treffes igjen! Håper å få flytta til Årnes ved påsketider!


Anne-Liss fra Malvik skrev 8. februar 2005 klokken 19:43

Heisann!!
Surfa innom Deres hjemmeside. Kjempeflott side med masse spennende informasjon. Ryddig og ordntlig. Kjempebra!!
Har selv en gutt på 10 år med ADHD diagnosen og vi sliter skikkelig. Er ikke lett når alt alltid blir en kamp :-(
Ønsker dere lykke til med alt fremover...
Stå på!!


Merete fra Tromsø skrev 8. desember 2004 klokken 14:47

Ting tar tid...
Jeg håper dere snart kommer til Tromsø, sånn at vi kan treffes. Grattis så masse med eksamen, Bent! Her går det så det suser, gleder oss til jula kommer med litt familiekos :O) Hvis vi ikke snakkes får dere ha en deilig julefering og et godt nytt år.Hils alle.


Samtalegruppa fra Runt omkring skrev 19. november 2004 klokken 21:11

Hei Line og Bent
Nå sitter vi her i Fenstad og ser på nettsidene deres.
Vi savner dere her og gleder oss til juleavslutning hos dere. Er det noe vi kan bidra med?

Hilsen skravlegjengen


Diddi fra Auli skrev 9. november 2004 klokken 13:32

SÅÅÅÅÅ STOLT!!!
er jeg over å ha en så flink onkel.
Kjempefin eksamen sjonkel Bokil! Grattis!
De har forresten ikke begynt på prosessen på den jobben....


Elin fra Vartdal skrev 8. november 2004 klokken 0:57

Flott side
Hei,
Eg sat på nette å søkte på ADHD, da kom eg til denne sida etterkvart. Føler seg litt aleine med den "umulige ungen" guten vår har ikkje diagnosa slik eg fårstår men han begynte med medisinen Concerta for 1 mnd sidan.
Han er 8 år.
Kjem nok til å titte innom her oftare.
Klem til dokke fra meg.


Bente fra Fredrikstad skrev 21. oktober 2004 klokken 0:35

fin side
Denne siden var veldig lett leslig og lære rikt..spes om hva vi kan få hjelp til.Har datter som har akkurat fått beskjed om ADD..så gleder meg til du har fått skrevet litt om dette..stå på..en slik side trenger vi..:0)


Chevy fra Oslo skrev 13. august 2004 klokken 15:52

Fin side
Veldig bra hjemmeside..
Hils familien...


espen kul gutt fra brånåstoppen skrev 3. august 2004 klokken 18:35

hei bent
du har gjort en bra jobb med dette her.

tid 18.38


Helge fra Göteborg skrev 26. mai 2004 klokken 14:29

Tack
Line,syster Rita, Kim och lille Thea för besöket den 10 Maj och uppvaktningen av Katjas födelsedag.
Hon blev jätteglad för att ni kom och jag blev ännu gladare för att träffa iaf två av mina systerbarn, men även mina systrar som jag inte ser så himla ofta....Men vi ses på barndopen.
Bent du har lyckats bättre denna gången med hemsidan, har du hittat en bättre utbildning eller kurs att gå på nu då??...:-).....Vi ses snart allihopa....Kram Broder´n m/familje


Wenche fra Tromsø skrev 11. mai 2004 klokken 23:46

Flotte nye sider!!
Heisan, sveisan. Dette var jo knallbra, du er meget dyktig, Bent!! Dere har sammen laget noen fantastisk bra informasjonssider som nok kan hjelpe noen og enhver (ikke bare de med "diagnoser" av et eller annet slag)! Gode, og vettige, råd om hvordan man kan/skal takle "problembarn" mottas vel med takk av de fleste, tenker jeg :-)!
Det må bare sies: "Æ e søkkimponert!!!"
Flotte bilder du hadde lagt ut i fotoalbumet, men det gjør ikke noe om det blir flere, vet du... For oss som bor så langt unna er det greit å kunne følge med hvordan ungene vokser og utvikler seg :-)!
Snart er det 17. mai og tid for finklærne igjen! Gleder meg nesten like mye som ungene! Her øves det for tiden i stor skala på 17. mai-sangene... Det går i "Ja, vi elsker", "17. mai er vi så glad i..." og diverse annet bare så det ljomer!!! Våren kom med stormskritt her nord, og "sommerknærne" har allerede gjort sitt inntog... Full av skrubbsår både her og der etter endel ublide møter med asfalt og sand. Men det må vel til, vi klager ikke! Håper dere får en fantastisk fin 17. mai. Gleder meg til neste gang vi sees igjen. Stor klem til både store og små fra oss 4 i " det høye nord"!


Helge fra Gothenburg skrev 13. april 2004 klokken 11:52

Ny efterlysning
Saknar fortfarande nya kort/bilder på min systerdotter, om ni har svårt att ta dom så kommer en anvisning här:
1 St digetalkamra, 1 St Thea och sedan riktar du kamran mot barnet och trycker på knappen ovanpå kamran, ta därefter och lägg ut bilderna på hemsidan och Voila´ så kan vi alla se hur stor och hur söt hon blivit.
Lycka till.....Önskar vi i Göteborg!!!!...Kram


Aila Berg fra Andørja, Troms skrev 30. mars 2004 klokken 13:20

Finfint...
Skulle bare si at dere har laga en kjempeflott side. Stå på videre.


Jan egil fra Tromsø skrev 26. februar 2004 klokken 23:21

Siden sist.....
Gratulerer med pia!
Håper dere har det bra og at dere trives med å ha fått ei lita prinsessa iblant gutta.Vi har det helt topp i ny leilighet.Operasjonen til Vegar gikk bare strålende.Han er blitt en helt annen gutt,turbo hele dagen.Håper det ikkje går så lang tid til neste gang vi treffes igjæn.Dere får ha det bra og plei barna og kjærligheta godt.


Katharina fra Nittedal skrev 25. februar 2004 klokken 21:27

Helt utrolig!
Halla Bent'ern. Første gang jeg så deg på skolen hadde jeg aldri trodd at det skulle være så mye bak brillene dine. Tenk, 2 unger, en dame som holder ut, skole og en så sinnsykt bra hjemmeside! Jeg er sjokkert. Rett og slett.¨
BRA JOBBA! Du har mye og være stolt av!

Hilsen fjortisen fra Nittedal'n


[1] [2] [3] [4] 5 [6] [7]