Westums Turriding`s gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 2 >>>

Antall innlegg: 29
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

BK Som ska på leir te helga fra Li skrev 11. september 2006 kl. 15:48

Hei
HEI, i vil sei at i glede fotan tå meig. Ska jo på rideleir te helga. i fe jo nestan it te å sovå. hels ho Sokita, ho e en fin og lydi hest!!!


Natalie Rønning fra Buvika skrev 10. september 2006 kl. 10:58

Da er det avgjort!=D
Da er det avgjort,Kjell!=D Jeg,farfar,pappa,stemor Carine og stesøster Helle Linnea skal på 3 dagers tur neste sommer!=D Gleder oss sykt!=D=D


Mari Berg fra Levanger skrev 7. september 2006 kl. 20:41

Kjæmpehælg!
Hei Kjell og Gunn Anita!
9 damer fra Levanger takker for fantastisk helg på hesteryggen- god mat, utrolig vakker natur og et ubeskrivelig vakkert augustvær! Ridninga gikk over all forventning og kan anbefales alle som ønsker avkobling fra travle hverdager.


Marika Westberg fra Jormlien skrev 3. september 2006 kl. 13:12

Vilken underbar dag....
....det blev för oss med Kjell! Alla var förväntansfulla och en del var till och med lite nervösa. Jag var bara så himla glad att få ta med mina vänner på en tur jag visste de skulle uppskatta. Det blev båda trav och galopp, supergod fikapaus med korv och bacon, smörgåsar och kaffe. Ja, jag lyckades sätta mig i bäcken också, men det gör ju inget, ingen skada skedd, magen klarade sig fint. Vi återkommer nästa år igen. Varma hälsningar Marika


Natalie Rønning fra Buvika skrev 25. august 2006 kl. 15:50

Rideleir 07;D
Hei=) Jeg heter Natalie Rønning og er 11år:) Jeg og min farfar skal kanskje her på rideleir neste sommer eller bare en enkel helg på hesteryggen;) Min farfar sier han var her i fjor..Han heter Øyvind Rogstad;)
Er det noe her dere anbefaler?? Å hvilken hesterase pleier dere å ri på i Weekendturer å på Rideleirer?

MHV Natalie Rønning


Trond fra Namsos skrev 13. august 2006 kl. 13:32

Dagstur
Heisann. Lørdag 5/8-06 dro jeg og min datter Veronica oppver til Kjell Westum for å være med på dagstur i fjellet på hesteryggen. Veronica som er 15 har ridd i mange år og er hestevant, mens jeg som kun er 42,knapt har sittet på hest. Med så forskjellige forutsetninger var jeg litt spent (sikkert Veronica også), men FOR EN TUR!! Sol fra skyfri himmel,verdens snilleste hester og en meget real guide/eier i Kjell Westum. Turen gikk opp på Kvelifjellet m.omegn og over til Holandsdfjellet m.omegn. To innlagte matpauser og bading m.hestene fikk vi også med oss, og spesiellt det siste var artig da. En "sovende" cowboy ble nok vekket denne lørdagen,og vi kommer helt sikkert tilbake. Tusen takk for en minneverdig og flott dag.


Anneli Åman fra Krokoms Turistbyrå skrev 16. juli 2006 kl. 13:59

Beröm
Hej!

Hade besök av ett tyskt par som varit på ridtur hos er i fredags. Måste bara få berätta att de var helt begeistrade - det var den abslolut bästa ridtur de någonsin varit på, och ändå hade de varit på många turer runt om i hela världen!!
Måste nog ta mig till er - i studiesyfte, eller vad tror ni?!


Solveig Melheim fra namsos skrev 15. juli 2006 kl. 15:14

hei
jeg var på friluftsuka hest i sommer. da red jeg på Stjerna. kan du hilste henne fra meg?
hilsen Solveig


www.beachvolleygutta.com fra norge skrev 14. februar 2006 klokken 1:05

www.beachvolleygutta.com
www.beachvolleygutta.com


lotte rennan fra rissa skrev 29. desember 2005 klokken 19:57

hilsning fra rissa
hei og hopp. Det her e lotte R. fra rissa.Det er ikke sikkert dere husker meg,men vi var to Lottea som var i namskogan i sommer og red på hestene deres. Vi fikk også være med å ri og bade hestene til kvelds. Det var kjempegøy og dere var kjempekoslige begge to. Vi Lottean lure litt på om dere har rideleir for oss jenter på 13 år sommeren 2006. Vi rir til daglig på våre egne Nordlandshester.Vi har vært på andre rideleirer men har kjæmpelyst til å komme til dere til sommeren. Ja kanskje flere hestevenninner også. hilsen Lotte Rennan


[1] 2 [3]