Gjestebok for Vivest og Ragnar Myre


www.vivest.no

Skriv innlegg

<<< 1 >>>

Antall innlegg: 188

Les eldre gjestebok
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

AdministrerVelkommen til Vivest.no & Ragnar Myre si gjestebok
Her kan du lese alle innlegga i gjesteboka. Du er også velkommen til å skrive ei helsing, kommentar e.l i gjesteboka, bruk da linken til venstre på sida.
Minner om at gjesteboka ikkje er eit diskusjonsforum, innlegg kan difor bli sletta.
Helsing Ragnar Myre. epostHilde Antonsen fra Åsgårdstrand skrev 16. mars 2011 kl. 13:12

Ønsker kontakt med familie av Gudmund Roald Trollebø
Jeg leter etter slekt av min amerikanske svigerfar Don Jon Arneson som er etterkommer etter Knut Arnesen som utvandret fra Stryn ca. 1859. Knut hadde en bror som het Rasmus Arnesen. Han giftet seg med Synneve Olsdatter og de bosatte seg på en gård i Degnepold. Deres datter Oline Rasmusdatter overtok gården og giftet seg med folkeskolelærer Hans Olai Olsen. De fikk minst 7 barn:
Reinart f. 1879
Olaf f.1883
Kristine f.1886
Lovise f.1888
Sigurd f.1889
Sanna f.1892
Jenny f.1894

Sistnevnte Jenny ble gift med Mattias Jørgen Martinussen, Tollebø. De hadde etter hva jeg har kunnet lete frem i Kirkebøkene minst 4 barn:
Magne Olav (f.1924)
Oddrun Johanne (f.1925)
Harald Mathias (f.1927)
Gudmund Roald (f.1929)
Disse vil da være firmenninger av min svigerfar. Hvis det er noen i bygda som kjenner til denne familien hører jeg gjerne fra dere. Vi skal en tur til Nordfjord i juni sammen med mine svigerforeldre som da kommer på besøk fra USA. Hvis min svigerfar kunne få hilse på noen fjerne slektinger ville han nok også satt veldig stor pris på det.


Elisabeth Kvalheim fra Måløy skrev 31. januar 2011 kl. 20:15

Gratulerer!
Gratulere så masse t dei flinke ungdommane frå Kvalheim som gjekk videre i UKM! Kjempebra!


Brith Jensen fra Bergen skrev 27. januar 2011 kl. 22:04

Etterlysning
Ønsker å komme i kontakt med en Jon Arne. Vet dessverre ikke etternavn. Var i Bergen rundt 1975-76. Jeg var med til Måløy, bodde hos familien. Han hadde en søster. Vi var ute på stranden. Jeg hadde med meg en sønn.


Ellen Johansen fra Ålesund skrev 11. januar 2011 kl. 22:39

MINE FORELDRES RØTTER HER
Hei Jeg er stolt av å ha slekt og aner her i Vågsøy. Min far er her fra og min slekt og.


Inge Arild fra Kvalheim skrev 21. desember 2010 kl. 4:19
Julehilsen fra Nordsjøen
Hei
Vil med dette ønske dere på "Leite" ei Riktig God Jul !!
I år skal eg feire julen ombord på Odfjell sin nye plattform Deepsea Atlantic, som endelig er kommet i operasjon på Gullfaks feltet
Mvh
Inge Arild


Otto Gjerde fra Halsør/ oslo skrev 7. august 2010 kl. 20:16

Fiskelukt på Raudeberg
Hei Ragnar!
Det er en liten stund siden jeg var inne på sida di, men en kommentar som jeg kom over fra Roy Haugen fra Raudeberg den 8. april i.å, fikk meg til å reflektere over fiskemottakene på Raudeberg i 50 årene, og kanskje litt senere, men jeg dro i 1957. Jeg tenkte å begynne i sør med Kvalheim & Vedvik på Kapellneset. Nordover hadde vi følgende mottak: Johnsen, Domstein, Otto Berg, Bjarne Starheim, Berg & Eide, Rutledal,John Iversen (Åsekaia), Br. Sefland, og Olsen. Slik jeg ser det hadde vi på Raudeberg 10 mottak for fisk, og bearbeidelse, s.s. klippfisk, fryseri, ferskfisk, bearbeidelse av pigghå, etc etc. Håper noen vil korrigere meg dersom noe er feil. Det var store transportmengder av fisk fra Raudeberg til hurtigruta hver dag. Jeg tenker også på all line som ble egnet av barn fra 12-13 år og oppover, og det var ingen som snakket om barnearbeid, vi trivdes og tjente penger. 3-4 kr. pr stamp. En liten kuriositet - er det noen som husker lukta av pigghå på bussene fra Raudeberg og til bygdene i Nord-Vågsøy.Og om vinteren hadde vi sild i bøtter og spann. Og det lukta penger. Fin tid? Ja jeg tror det - litt roligere uten TV. Etter sommerferie på Halsør i sommer ser jeg at det er godt å komme hjem, litt roligere, og masse hyggelige mennesker fortsatt i Vågsøy.:


May-Britt fra Brøndby Strand, Danmark skrev 13. juli 2010 kl. 20:50

Nostalgi
Heisa! Jeg kjenner ikke deg, og du kjenner ikke meg, men i dag på jobben ble jeg litt nostalgist, og søkte etter bilder på nettet fra/av Møløy. Bodde i Måløy på Frelsesarmeen i Gate 1. Storesøster Inger-Merethe begjynte på skolen da vi bodde i Måløy. Tror jeg var 4 år, da vi flyttet videre til Narvik. Har vert i Måløy 2 ganger siden vi flyttet i 1963 (ja, det er mange år siden), men selvom jeg var liten, har jeg mange fine minner fra Måløy!Også takket været de bildene som vore foreldre tok.
Beste hilsen fra May-Britt som syns, det er herlig å være Norsk i Danmark


Lene Kvalheim Marthinussen fra Frekhaug/ i dag Mallorca skrev 24. juni 2010 kl. 22:04

Hilsen fra oss på ferie- Mallorca
En liten hilsen fra oss 3 som ferierer på Mallorca. Her nyter vi solen og varmen, selv om det ble en brå start med øs-pøs regnvær:) men vi fra vestlandet er jo vandt til slikt:)
Dere skulle vært her nede alle sammen. Nydelig øy!
Håper dere får en fin sommerferie dere også. Kos dere masse. Hils alle sammen der oppe.

Mange hilsner fra Nelly, Carl-Erik og Lene


Kåre Arne Nore fra Bryggja skrev 10. mai 2010 kl. 23:56
Tusen takk for mange fine bilder og info.
Hei Ragnar og tusen takk for alle bilda dine og den utfyllande informasjonen som du har lagt ut om alle bygdene i Vågsøy. De har vi som driv innefor reiselivsbransjen en veldig god nytte av. Så tusen takk skal du ha. Når jeg sender ut info til Tyske, Hollandske og andre lands reiseopperatører så legger jeg ved alltid en link til sida di. Har bare fåt positive tilbakemeldinger om denne.
Men synst du skulle hat noen nye bilder fra Norane, dei du har der er nå fra vårt første driftsår.


Magna Kvalheim fra Måløy skrev 10. april 2010 kl. 19:23

Hei
Det er lenge sidan eg har vore innpå sida di no Ragnar No ser eg at den er oppe og går. Helsar til alle eg kjenner som er innpå sida for å lese eller skrive eller begge deler, Gleder meg over våren etter en flott men hard vinter . Vi hadde eit avbrot på ein månad på Gran Canaria og det bør alle som har høve til det gjere. Men ingen plass er som vår gode kommune, så påstanden om at aust vest heime best er så absolutt rett. . Ha det fint alle og ha ei god helg Helsing Magna


1 [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19]