Gjestebok for Vivest og Ragnar Myre


www.vivest.no

Skriv innlegg

<<< 3 >>>

Antall innlegg: 188

Les eldre gjestebok
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Per Magne Kvalheim fra Kvalheim skrev 5. juli 2009 kl. 16:09

Sommerhilsen fra Gulf of Mexico
Ser at badesesongen er begynt heime,her i GOM er temp.30-33gr.Er snart på heimveg.:


Per A. Nordby fra Drammen skrev 26. mai 2009 kl. 21:21

Flott side
som du har laget. Billedrik og informativ om en vakker del av Norge


Roger Sætren fra Kvalheim skrev 24. mai 2009 kl. 4:50
Hilsen fra vest om shetland
Sender en liten hilsen heim til alle kjente.
Vi ligg vest om shetland og gjør en jobb for total. Er førstegang de er brukt så mye utstyr i sjøen på en gang, 16 kabler med styring på kablene og bedre lytteutstyr. Kanonene har vi også styring på mens vi ligg å skyter linje. Så etter masse arbeid og testing ser de ut til å fungere. Så no skyt vi 4D.. Verden går framover..


Inger Otterlei fra Ålesund skrev 8. mai 2009 kl. 13:29
Kvalheimar på Afrikas tak
Til tross for triveleg bygd og vakker natur hender det at kvalheimarar legg turen langt av garde. Så kvifor ikkje like godt til Afria?
30. januar 2009 nådde kvalheimaren Jarl Rune Hagen ( til høgre på biletet) toppen av Kilimanjaro. Fjellet er 5895 meter høgt og krev si kvinne og mann. Guidar og berarar gjer stadig vekk turen lettare for kvite turistar, slik dei gjorde i dette tilfellet.
I midten står den ikkje ukjende fjellklatraren Stein P. Aasheim som er vande med atskillig høgare fjell, men som kunne avdekke at han eigentleg ikkje toler høgda så godt. Det gjorde heller ikkje forfattaren av denne mailen. Så moralen er kanskje: don't climb every mountain!


Inge Arild Lilleeide fra Kvalheim skrev 24. april 2009 kl. 1:55
Hilsen fra West Africa
Hei,
Tenkte eg skulle sende et lite reisebrev fra Boreplattformen Deepsea Atlantic som er på vei fra Walvis Bay i Namibia til Las Palmas.
Den første etappen starta i Korea og vi rekner med å bruke ca. 90 dager totalt til Norge.
Mønstret på i Namibia 12.04, og vi rekner med å være på Las Palmas 4-5 mai, alt etter vær og strømforhold. Deepsea Atlantic fungerer sålangt etter forventningene, og for tiden så har vi ca. 8 knops fart. Været er helt upåklagelig, og vi ligger på +28 om natten og opp mot 35 grader om dagen. Vi har rigget oss til med et lite basseng, og det kommer godt med.
I dag passerte vi Ekvator og i den forbindelse fikk vi besøk av kong Neptun, med følge. I den forbindelse ble det avholdt linjedåp:) og det er ganske sjelden at borerigger passerer ekvator, så kong Neptun var litt sjokkert.
Ellers så fungerer alt ganske bra, noen barnesjukdommer er det, men alt over forventningene.
Rekner med å være på Ågotnes på Sotra i slutten av Mai. Da begynner en etterlengtet friperiode (som mest sannsynlig blir ombord på riggen), så ferien blir nok utsatt til høsten når vi forhåpentligvis er i gang å bore.
Er i alle fall såpass optimist, at eg klargjer campingvogna når eg kjem heim.
Ha en fortsatt fin vår og God sommer!
Mvh
Inge Arild


Kåre Tytingvåg fra Stord skrev 15. april 2009 kl. 19:11

Kjempefin side
Hei
Jeg har med stor interesse sett bildene du har lagt ut fra Tytingvåg, Krabbestig og andre. Dette vekket barn- og ungdomsminner hos meg
Hilsen Kåre Tytingvåg


Frode ut med kristenfolket fra Kvalheim, perla med kysten skrev 9. april 2009 kl. 20:25

ny sti å traske på?
No mister Myre kan du teste råsa utover mot fjellet. Er nok litt bløtt i markja, men det er laga vei gjennom eineskogen.


Hermod H. Monsen fra Skien skrev 16. januar 2009 kl. 15:31

Røysen
Hei !
Jeg har mye kontakt med etterkommere etter nordfjordinger i Canada. En som giftet seg med ei jente fra Stårheim har vi lenge lurt på hvor kom fra. Det ble sagt at han kom fra et sted i nærheten av Oslo, men så viste det seg at han kom fra Refvik. Han het Jacob Mathias Abelsen Refvik, født 30. nov. 1872 og emigrert i 1898. Gården hvor han ble født hadde i folketellingen i 1865 navnet Røysen. Fremkommer denne gården på noen av dine bilder fra Refvik ?
Hilsen
Hermod Høynes Monsen (med røtter fra Høynes/Stårheim).


Kristin Ervik Hatten fra Korgen skrev 14. januar 2009 kl. 12:14

Deknepollen
Masse fine bilder fra min fars hjemsted. Artig å kunne se bilder av bestemors hus hvor jeg har tilbrakt mange fine somre. Mye er forandret i Deknepollen fra den tid, men noe "gammelt" er igjen enda. Fin hjemmeside!


Elisabeth Kvalheim fra Kvalheim skrev 13. januar 2009 kl. 11:04

Mobildekning...
Hei Ragnar!

Nå har vi ikke dekning på mobiltelefon i hauane lenger... Har du hørt noe om den antenna som ble satt opp er blåst ned eller noe?

Når skal vi egentlig møtes i revy-gruppa da?


[1] [2] 3 [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19]