Gjestebok for Vivest og Ragnar Myre


www.vivest.no

Skriv innlegg

<<< 7 >>>

Antall innlegg: 188

Les eldre gjestebok
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Torfinn Kråkenes fra Kråkenes skrev 3. februar 2008 kl. 12:51

Mehuken
Hollendarane va dei fyrste som begjynte å tegne sjøkart over norskekysten på 1500 talet. Fjelltoppane vart derfor dei viktigaste refr. punkta. Hornelen vart kalla Sønderhuk, Kråkeneshornet Middelhuk, og Kjerringa(vestkapp) Norderhuk. Dette er årsaka til det litt rare namnet "Mehuken" vi kjenner idag.


Torfinn Kråkenes fra Kråkenes skrev 3. februar 2008 kl. 11:22

Namnet Kråkenes
Flott side du har laga! Du skriv at Kråkenes truleg har namnet sitt etter skjæret Kråka, som ligg nord i fjorden, mellom Kr.n. og Stadt. Mest truleg er det kroken på neset(der fyret ligg)som har gjeve namneopphavet. Dette ser ein godt fra Kr.n.hornet(Mehuken) I gamle skrifter kan en lese Krogenes/Krognes/krokenes og no Kråkenes


Marleén Hodne fra Blålida skrev 2. februar 2008 kl. 14:35

Flott og informativ hjemmeside
Skal sei du har lagt ned mykje arbeid på å bygge opp denne fantastiske hjemmesida. Linken vil eg spre til inn og utland Det står du ønsker infomasjon som kan brukes på sida. Eg og gutten min(6 år)går en del på fjellet, så eg klikka meg inn på "Fjelltopper" for å få ide kor vi kunne gå når våren kjem. Flotte bilder du har lagt ut fra område turen omhandler. Supert om det lot seg gjere å legge inn ca gå tid og om korleis terrenget er. Bilder frå der en starter turen hadde vært supert. Kan av og til være vanskelig å finne ut kor vi starter turen om en ikkje er lokal kjent. Kan og legge til at når en skal gå på Kletten frå Okshola er der 2 stier. Startpunket er det samme, men når en kommer opp til skogen deler stien seg. Går en gjennom skogen og utover fjellet går en gjennom myr og lyng. Veldig greit for barn å gå denne ruta. Ruta har dårlig utsikt. Den andre ruta kommer en opp på fjelltopp og går fjellryggen utover. Her går en mest i lav lyng. Denne ruta gir god utsikt innover fjorden og ut over til Klovningen.På stien er det et fjellparti som er bratt og ekkelt å forsere.Vanskelig å finne fotfeste og småstein kan rase. Så denne ruta er ikke å anbefale om en har med seg barn. Der er også sti frå Blålid opp på fjellet som møter stien i frå Okshola. Ellers vil eg sei at det er veldig postitivt at du har laga en så flott og informativ hjemmeside som vi kan bruke til å markesføre Vågsøy.


Norbert fra Prien am Chiemsee, Bavaria skrev 1. februar 2008 kl. 23:20
Very nice site!
Hei Ragnar,

We were very happy to find your page, because we will come to Vagsoy (Oppedal) in August this year for fishing and hiking and highly appreciate the helpful information you supply. Thank you again and see you in summer!


Roger Sætren fra Kvalheim skrev 19. januar 2008 kl. 7:34
En hilsen fra sør
Sender en hilsen heim. Er på jobb sør om falklandsøyene, er sommer her mange stormer og 10-15 grader.


Unni Blålid fra Grorud, Oslo skrev 7. januar 2008 kl. 23:54

Fantastisk hjemmeside, Ragnar
Helt utrolig fin hjemmeside du har laget.
Heimelengselen blir ekstra sterk når jeg oppdager mine kjære foreldre bak ordførerene, i talen til Tall Ships Race. Gripende og godt å se dem, spesielt pappa, Frank, som døde for snart to år siden. Ellers kjekt å se mange fantastiske bilder fra hele Vågsøy.

Med vennelig hilsen fra Unni Blålid i Oslo


Turid Blålid fra Måløy skrev 7. januar 2008 kl. 23:22

flott reklame for Vågsøy
Fantastisk god hjemmeside du har laga. Denne er til stor glede for oss som bor her og ikke minst alle som er flytta hjemmefra. Du burde fått en pris for dette arbeidet. Når jeg satt og såg gjennom alle bildene fant jeg et bilde av foreldra mine. Far min døde for snart 2 år siden - Frank, så dette var kjekt å se. Jeg tror dere var arbeidskolleger i Måløy bygg ??? eller tar jeg feil ???


p-k nygård fra Bollnäs skrev 27. desember 2007 kl. 20:12

Heimlengsel
og att din insats er viktig for oss utomjordinger


p-k nygård fra Bollnäs skrev 27. desember 2007 kl. 20:09

Heimlengsel
det er så fint å få sjå heime på nygård då og då.Kjempefine sider som du har


Magna Kvalheim fra Måløy skrev 22. desember 2007 kl. 0:19

julehelsing
Hallo Ragnar Vil berre ynskje deg og alle på Leita ei rettelig god julHels masse til mora di frå Karl og meg.Det er så kjekt å lese på sida di og finne kjentfolk Siste var Sonja Straavaldsen fra Madison,syskjenbarnet til Karl Ha det bra og ønskje om godt nyttår får du i same slengen .


[1] [2] [3] [4] [5] [6] 7 [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19]