Gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 3 >>>

Antall innlegg: 75
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Rune Mork Braut fra 4045 Hafrsfjord skrev 9. juni 2012 kl. 13:20

Bjerkreim og Tysvær mangler
Tusen takk for flotte og inspirerende sider. De besøkes hyppig selv om vi ikke er så systematiske i vår turgåing. Bare en liten kommentar: Bjerkreim og Tysvær mangler i kommuneoversikten.


Knut Sellevold fra Sandnes skrev 5. juni 2012 kl. 23:27

Helgefjell
Takk nok en gang for flott side. Den er meget nyttig ved turplanlegging. Vi går tur hver onsdag og har nå 113 topper på listen vår. Vi er litt romsligere enn deg med pf faktor. Fulgte din rute til Helgefjell. Turen var slett ikke så ille. Fant rester av sti stort sett hele veien unntatt den siste oppstigning mot toppen. Vi satte opp noen nødlinger. Flott topp


Frank-Einar Pedersen fra Stord skrev 29. mai 2012 kl. 12:43

Valhesten
Første tur til Valhesten.Start fra Tysvær grensen,Sveio.Syns det var mye bløtt,men enig om at det var en fin tur.Heldig med været og.Traff på flere som skulle samme veien.


Leif Inge Eie fra Tau skrev 8. april 2012 kl. 19:13

Kjempeflott
Fant med en tilfeldighet sida deres på nettet. Kjempeflott side dere har. Har sittet i timevis å kosa meg Er selv glad i å gå heia og siden jeg bor på Tau er nærområde flittig brukt. Ser at dere har vært en del på topptur i Strand og kjenner meg igjen på mangen av bildene. En liten rettelse: Bildene fra Lavåsen i Strand stemmer ikke overens med kartet. Bildene er sansynligvis fra en annen Lauvås i Ryfylke(mangen av dem). Har dere bildene fra turen til Lauvåsen i Holtaheia? Igjen takk for flott side som ga inspirasjon til nye toppturer


Frode Nessen fra Austrått skrev 29. oktober 2011 kl. 21:08

Imponerande
Gode oversiktar og mange turtips som er til hjelp når ein skal finna nye turmål der forarbeidet ligg ferdig og ventar med kart og bilete. Stå på, sidene vil bli mykje brukt også i framtida og eg tipsar alle fjellintresserte.


[1] [2] 3 [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15]