Gjestebok


Main page

Sign the guestbook

<<< 3 >>>

Numbers of messages: 75

Endre til norskAdm. (Norwegian)

Rune Mork Braut from 4045 Hafrsfjord wrote June 9, 2012 at 11:20 (GMT)

Bjerkreim og Tysvær mangler
Tusen takk for flotte og inspirerende sider. De besøkes hyppig selv om vi ikke er så systematiske i vår turgåing. Bare en liten kommentar: Bjerkreim og Tysvær mangler i kommuneoversikten.


Knut Sellevold from Sandnes wrote June 5, 2012 at 21:27 (GMT)

Helgefjell
Takk nok en gang for flott side. Den er meget nyttig ved turplanlegging. Vi går tur hver onsdag og har nå 113 topper på listen vår. Vi er litt romsligere enn deg med pf faktor. Fulgte din rute til Helgefjell. Turen var slett ikke så ille. Fant rester av sti stort sett hele veien unntatt den siste oppstigning mot toppen. Vi satte opp noen nødlinger. Flott topp


Frank-Einar Pedersen from Stord wrote May 29, 2012 at 10:43 (GMT)

Valhesten
Første tur til Valhesten.Start fra Tysvær grensen,Sveio.Syns det var mye bløtt,men enig om at det var en fin tur.Heldig med været og.Traff på flere som skulle samme veien.


Leif Inge Eie from Tau wrote April 8, 2012 at 17:13 (GMT)

Kjempeflott
Fant med en tilfeldighet sida deres på nettet. Kjempeflott side dere har. Har sittet i timevis å kosa meg Er selv glad i å gå heia og siden jeg bor på Tau er nærområde flittig brukt. Ser at dere har vært en del på topptur i Strand og kjenner meg igjen på mangen av bildene. En liten rettelse: Bildene fra Lavåsen i Strand stemmer ikke overens med kartet. Bildene er sansynligvis fra en annen Lauvås i Ryfylke(mangen av dem). Har dere bildene fra turen til Lauvåsen i Holtaheia? Igjen takk for flott side som ga inspirasjon til nye toppturer


Frode Nessen from Austrått wrote October 29, 2011 at 19:08 (GMT)

Imponerande
Gode oversiktar og mange turtips som er til hjelp når ein skal finna nye turmål der forarbeidet ligg ferdig og ventar med kart og bilete. Stå på, sidene vil bli mykje brukt også i framtida og eg tipsar alle fjellintresserte.


[1] [2] 3 [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15]