Gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 10 >>>

Antall innlegg: 75
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Per Pettersen fra Stavanger skrev 12. mai 2008 kl. 13:09

Flott side!
Takk for en brukervennlig og informativ webside.


Knut Sellevold fra Sandnes skrev 6. april 2008 kl. 18:20

Stien over Vardafjell
I Stavanger Aftenblad's magasin Pluss av 21.12.2007 står det om Frantz Olsen som har tilrettelagt en rekke turløyper i Sandnes kommune. Tidligere har jeg skrevet om en merket løype over Vardafjell som jeg fant på vestsida av Krågedalstjernet. Denne løypa starter ikke i Noredalen , men i sørenden av Skjelbredtjønn. Den merkede ruta går på østsida av Skjelbredtjørn . I nordre enden tar den opp til høyre opp til Stemmetjørna. Videre opp til venstre og opp til Vardafjell. I artikkelen 21.12.07 står det at dette er starten på ei rute som Franz Olsen har planer om å merke fram til Svihusvatnet. Den vil da bli et flott tilskudd til det merkede løypenettet i Sandnes.


Jason fra Texas and Stavanger skrev 1. april 2008 kl. 15:31

Mr.
Takk skal du ha for den kjempefine og hjelpsom informasjonen! Det er ikke så lett å finne slik på netten. Tusen Takk!


Knut Sellevold fra lura skrev 21. november 2007 kl. 9:33

Kråkedalsheia
Hei
Takk for flott side. Alltid kjekt å stikke innom. Så dere hadde vært på Nuten og Kjerringfjell i Kråkedalsheia. Dere gikk opp fra Nordland. En vel så flott tur får en ved å starte i Kråkedal. Gå opp fra gården og hold til venstre opp mot et lite skar. Fra porten her er det nødlet fram til Ramnaberget. Flott utsikt. Gå så til Akslifjell - ligger rett overfor Veraland. Derfra over Kjerringfjell og ned i dalføret øst for Rikkafjellet. Ut på skogsvei og ned til Kråkedal igjen. Her beveger en seg i terreng mer enn i kulturlandskap som en gjør om en går fra Nordland.
Dette området har fått en ny merket rute til Vardafjell som starter ved Noredalen. Også denne turen er flott om en går fra Krågedal. Gå mot Kråkedalstjønna. En kommer inn på merket rute som tar en over Vardafjell. Der ruta dreier tilbake mot Noredalen forstter en bare rett fram over en fin rygg mot Husafjell. Fra skaret før Husafjell går det en fin sti ned tilbake mot Kråkedal. Siste bit følger en veien tilbake.


Eirik fra Stavanger skrev 21. oktober 2007 kl. 19:51

takk!
Takk for ei fin heimeside, med mange gode turtips. Var nyleg på tur til Snønuten. Var spent på korleis det skulle gå når vi skulle ta av frå merka løype. Hadde med utskrifter av nokre av bileta frå sida di, og då var det inga sak å finne fram. Fin tur!


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] 10 [11] [12] [13] [14] [15]