Gjestebok for Shibaregisteret


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 1 >>>

Antall innlegg: 23
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

AdministrerVelkommen til Shibaregisterets gjestebok
Her kan du lese alle meldingene. Du er også velkommen til å legge igjen en melding i gjesteboken.
Hilsen webmaster.Helene Nordwall fra Sverige skrev 28. september 2009 kl. 14:37

Eftersökshundar
Bra idé att presentera dem så vi får se mer av vad våra fantastiska shibor kan!

Hälsningar / Helene, kennel Honto-no


Paal Østerlie fra Trondheim skrev 29. april 2009 kl. 14:32

Søk
Hei!
Er det mulig å legge inn en søkefunksjon? Tenker spesielt på stedssøk, slik at jeg f.eks kunne finne de med shiba i Trondheim?

Svar til Paal Østerlie

Skrevet av Webmaster, 29. april 2009 kl. 20:21
Ennå er ikke dette mulig. Men siden Shibaregisteret er så strukturert laget, der informasjonen om hundene er identisk satt opp, er det visstnok forholdsvis enkelt å legge dataene over i en database. Når det er gjort, blir slike søkefunksjoner mulig. Torstein Gleditsch har sagt at han vil hjelpe meg med dette en gang.
christen lang fra bergen skrev 17. desember 2008 kl. 14:31

Takk!
Registeret er veldig nyttig for meg som oppdretter, der finner jeg alle opplysninger om mitt oppdrett på en enkel måte. Jeg bruker det ofte og er veldig takknemlig for alt arbeide du Solvor har lagt ned til nutte for alle oss som er interesert i rasen.TAkk for det! En oppfordring til slutt til alle oppdretter og eiere, vær flink å sende inn opplysnimnger om hundene og gjerne nye bilder. Det er artig å se hvordan hunden utvikler seg.


Christen Lang fra Bergen skrev 31. mai 2008 kl. 3:25

Fin forbedring
Flott at vi nå kan klikke direkte på navnet i oppdateringer. Det letter og gjør det enklere å bruke innformasjonen. Som sagt tidligere Shibaregisteret er et fanstisk register og du gjør en stor og viktig jobb for alle raseintereserte ved å oppdatere registeret gjevnlig. Takk for det!!


Bente K Pedersen fra Grimstad skrev 12. mai 2008 kl. 21:11

Aki
Hei Solvor, våres lille Aki er død, kan du sette det inn på han? Ikke spør hvorfor, skal skrive litt om det i SA. Mvh Bente og Kim


Helene Nordwall fra Sättra, Sverige skrev 15. juni 2007 kl. 1:38

Uppdateringar
Det är nya uppateringar varje gång man besöker denna site.
Du gör ett fantastiskt arbete med Shibaregistret!
Tack för det!


Bente og Kim Pedersen fra Grimstad skrev 23. november 2006 kl. 19:56

Utstilling i Danmark
Hei Solvor, sitter her og koser meg med reg siden, den er kjempe fin. Kan du hjelpe meg med en sak, vi hvar i Danmark i begynnelsen av mnd, på DKK, og tenk Kath Fikk cert, kan du sette inn hennes nye titel for oss? Høst hilsen i fra Grimstad.


Gitte fra Skiptvet skrev 21. august 2006 kl. 1:09

Flott!
Hei Solvor og takk for sist. Er innom å titter litt. Håper de som bruker siden her vet å sette pris på den jobben du legger i dette - det er jo helt fantastisk. Skulle ønske vi hadde sånnt for collie. Moro å se bildene du tok av Kotei, Lea, Mee og Kuronaka. Hils til Lea og hennes matmor. Det er blitt så stille her, men selv om Vega var flink med hvalpene sine tror jeg hun nyter å få være litt i fred nå. Hun sover lenge om morgenen igjen!! Ha det bra, titter snart innom igjen. Gitte


1 [2] [3]