Gjestebok for Shibaregisteret


Main page

Sign the guestbook

<<< 1 >>>

Numbers of messages: 23

Endre til norskAdm. (Norwegian)Welcome to my Guestbook
You are welcome to read the guestbook. And of course to leave a message.
Regards webmaster.Helene Nordwall from Sverige wrote September 28, 2009 at 12:37 (GMT)

Eftersökshundar
Bra idé att presentera dem så vi får se mer av vad våra fantastiska shibor kan!

Hälsningar / Helene, kennel Honto-no


Paal Østerlie from Trondheim wrote April 29, 2009 at 12:32 (GMT)

Søk
Hei!
Er det mulig å legge inn en søkefunksjon? Tenker spesielt på stedssøk, slik at jeg f.eks kunne finne de med shiba i Trondheim?

Reply to Paal Østerlie

Written by Webmaster, April 29, 2009 at 18:21 (GMT)
Ennå er ikke dette mulig. Men siden Shibaregisteret er så strukturert laget, der informasjonen om hundene er identisk satt opp, er det visstnok forholdsvis enkelt å legge dataene over i en database. Når det er gjort, blir slike søkefunksjoner mulig. Torstein Gleditsch har sagt at han vil hjelpe meg med dette en gang.
christen lang from bergen wrote December 17, 2008 at 13:31 (GMT)

Takk!
Registeret er veldig nyttig for meg som oppdretter, der finner jeg alle opplysninger om mitt oppdrett på en enkel måte. Jeg bruker det ofte og er veldig takknemlig for alt arbeide du Solvor har lagt ned til nutte for alle oss som er interesert i rasen.TAkk for det! En oppfordring til slutt til alle oppdretter og eiere, vær flink å sende inn opplysnimnger om hundene og gjerne nye bilder. Det er artig å se hvordan hunden utvikler seg.


Christen Lang from Bergen wrote May 31, 2008 at 1:25 (GMT)

Fin forbedring
Flott at vi nå kan klikke direkte på navnet i oppdateringer. Det letter og gjør det enklere å bruke innformasjonen. Som sagt tidligere Shibaregisteret er et fanstisk register og du gjør en stor og viktig jobb for alle raseintereserte ved å oppdatere registeret gjevnlig. Takk for det!!


Bente K Pedersen from Grimstad wrote May 12, 2008 at 19:11 (GMT)

Aki
Hei Solvor, våres lille Aki er død, kan du sette det inn på han? Ikke spør hvorfor, skal skrive litt om det i SA. Mvh Bente og Kim


Helene Nordwall from Sättra, Sverige wrote June 14, 2007 at 23:38 (GMT)

Uppdateringar
Det är nya uppateringar varje gång man besöker denna site.
Du gör ett fantastiskt arbete med Shibaregistret!
Tack för det!


Bente og Kim Pedersen from Grimstad wrote November 23, 2006 at 18:56 (GMT)

Utstilling i Danmark
Hei Solvor, sitter her og koser meg med reg siden, den er kjempe fin. Kan du hjelpe meg med en sak, vi hvar i Danmark i begynnelsen av mnd, på DKK, og tenk Kath Fikk cert, kan du sette inn hennes nye titel for oss? Høst hilsen i fra Grimstad.


Gitte from Skiptvet wrote August 20, 2006 at 23:09 (GMT)

Flott!
Hei Solvor og takk for sist. Er innom å titter litt. Håper de som bruker siden her vet å sette pris på den jobben du legger i dette - det er jo helt fantastisk. Skulle ønske vi hadde sånnt for collie. Moro å se bildene du tok av Kotei, Lea, Mee og Kuronaka. Hils til Lea og hennes matmor. Det er blitt så stille her, men selv om Vega var flink med hvalpene sine tror jeg hun nyter å få være litt i fred nå. Hun sover lenge om morgenen igjen!! Ha det bra, titter snart innom igjen. Gitte


1 [2] [3]