Gjestebok for Shibaregisteret


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 2 >>>

Antall innlegg: 23
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Chrsten Lang fra Bergen skrev 8. august 2006 kl. 23:05

Ny design
Flott ny desig av Shiba registeret Solvor. Må igjen få berømme deg for alt arbeidet du har lagt ned. Det er nokk bare de som er eksperter på data som virkelig forstår hvor mye arbeidet det er. Vi andre nyter bare gleden av det. Det er veldig interesant å kunne følge hundens forfedre tilbake og kunne se foto av dem. Vil oppfordre alle Shiba eiere til å sende inn fine bilder av hundene sine og til å sende inn bilder av forfedrene hvis det er mulig.
Christen


Bente og Kim Pedersen fra Grimstad skrev 3. august 2006 kl. 19:30

Nydelig, bare nydelig
Har nå sittet her i nesten 2 timer, lager du siden bedre nå, så blir jeg skilt.. he he. Kan ikke få sakt hvor godt jeg liker den, kjempe moro å kunne lese og se bilder av foreldre mm av de hunder som er registert der, har selv ikke bilde av foreldrene til vår Kath, så er det bare å slå opp på henne og vips så er de der. Kjempe moro. Klem fra Bente & co


Christen fra Bergen skrev 5. juli 2006 kl. 0:13

Fantastisk tilbud
Virkelig flott at vi nå kan få opp bilder/linker av hundene (forfedrene) i stamtavlene på Shiba registeret. Det er jo et meget stort arbeide du har gitt deg i kast med og for min del vil jeg bare si tusen takk for at du yter oss alle denne flotte servisen.
Christen


Bente og Kim Pedersen fra Grimstad skrev 29. januar 2006 klokken 14:39

Kjempe fin side
Kjempe fin side, den blir bare beder og bedre, har du tall hvor mange hunder som er reg der nå? Men savner en ting, ny bak nye hunder og nye bilder bak hunder som alt er det, for meg ble det mer spennede da. Mvh Bente.


Lena fra Stämmlocks skrev 23. januar 2006 klokken 18:20

- Fantastiskt! -
- intressant och informativt register! Jag har gått runt och njutit och kan bara ana allt jobb du har haft Solvor! Resultatet har i vilket fall blivit kanonbra.


Helene Nordwall fra Bergshamra, Sverige skrev 17. desember 2005 klokken 22:52

SÅ BRA!
Sidan är så bra! Du gör ett kanonbra arbete med den. Hälsningar Helene och shiborna på kennel HONTO-NO


Elsebeth og john jacobsen fra Danmark skrev 9. november 2005 klokken 19:47

God shiba side
Hej dejlig side i har her, den var rar at ha her i danmark, jeg har ikke kunnet finde en sådan side men ved i om der er en vil jeg gerne høre fra jer. jeg har selv shiba kennel 4 tæver og en han som er kommet fra usa .
Kærlig hilsen john


Leif fra Bergen skrev 25. juli 2005 klokken 11:03

Heisan

Her har du gjort en kjempejobb, Veldig bra ! Ser også at Sika er på plass med bilde. Vi snakkes !


[1] 2 [3]