Solvors shibaside


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 2 >>>

Antall innlegg: 122
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Leidolv fra Oslo skrev 21. desember 2009 kl. 11:06

Spennende side
Hei Solvor
Så spennende side med flotte bilder. Du har et godt foto-øye. Nå har vi fått ny favoritthund og gleder oss til å treffe dere alle sammen i Bergen.
Hilsen oss alle i Oslo.


Geir Erlend Røv fra Stavanger skrev 19. desember 2009 kl. 12:21

Takk for sist!
Kjekt å se en så forseggjort hjemmeside. Det er lett å forstå din lidenskap for hunder og fotografering. Nydelige bilder!


Hege Urdal fra Sarpsborg skrev 23. oktober 2009 kl. 11:48

En hilsen fra Særp
Hei, Solvor =)

Takker for en flott hjemmeside, som jeg nå har brukt formiddagen på å kose meg med. Spesielt likte jeg historien Livet med hund og katt!

Onsdag reiste jeg med fly til Bergen for å hilse på Christen, og godtas som en fremtidig shibaeier. Det var en kjempeflott opplevelse! Han anbefalte meg å gå på hjemmesiden din, og jeg fikk også gleden av å se den flotte boka / albumet du hadde laget. Så nå, nest etter shibavalp, er kamera det jeg ønsker meg mest!

Mvh Hege


Sissel,Stormog Frost fra Askøy skrev 23. oktober 2009 kl. 8:27

Hei Solvor.
Jeg har nylig fått med meg at din kjære Ranko døde i sommer. Nydelige minneord dere har skrevet om henne! Jeg håper du og Zenmai har det godt tross savnet av Ranko.
Klem Sissel


elin uhre fra Bardu skrev 15. oktober 2009 kl. 22:33

hilsen fra nord
Ranko og Elin i Bardu vil sende en hilsen til deg.Det er godt å lese at Ranko fikk avslutte livet med så masse trygghet rundt seg. Ranko, en liten lilje.
Ønsker du å besøke ulver i vinterdrakt er du alltid velkommen til Bardu. Også her har vi sosialiserte ulver, i Polar Zoo. En spesiell opplevelse å få ulvekyss. Gleder oss til flere flotte shibabilder fra deg.


Sandra fra Oslo skrev 21. september 2009 kl. 14:26

Fantastisk inspirasjon!
Hei, Solvor! På fredag skal jeg til Kennel Najanin og hilse på Aiko, tispevalpen jeg skal få om 4 uker. Din side er en fantastisk ressurs for oss nye (og sikkert også gamle) shiba-eiere, og gjør at jeg går på oppgaven med litt mer ære og litt mindre frykt.

Tusen takk!


Marina fra Sweden skrev 2. september 2009 kl. 19:46

Hej
Hej

Vacker och snygg hemsida med mycket bra innehåll.
Fina hundar har ni och det är en fröjd för ögat detta att titta runt på din hemsida.

Titta in till mig och skriv någon rad i min gästbok så hittar jag tillbaks hit igen så jag kan göra återbesök till eran vackra fina hemsida igen. För hit till jag återkomma igen.

Ha en fin höst.
http://hem.passagen.se/yamahatjej/


Frid Bogen fra Inderøya skrev 18. august 2009 kl. 21:15

Takk for masse opplysninger!
Tusen takk for flere mailer med opplysninger, du har sørget for en bratt læringskurve! Koser meg med nydelige bilder på hjemmesida di, og ender nok opp med liten valp.


Geert Jan Wagemans fra Dordrecht, Netherlands skrev 7. juli 2009 kl. 13:06

Ranko's passing
Dear Solvor,

When I heard about Ranko's passing, I felt sad. Sad for you and all that knew and loved this beautiful Shiba. Her picture on the veteran's page was my favorite picture. I truly hope that soon the wonderful memories you must have about her will take over the sadness that you feel right now.

Geert Jan


Helena og Vibeke fra Risnes skrev 6. juli 2009 kl. 14:52

Ranko
Vi føler sånn med deg og Zenmai i sorgen over deres kjære Ranko. Kjenner klumpen i halsen når vi ser på bildene av Ranko i graven... Men minnene om denne vakre hunden lever videre - og du har tatt mange flotte bilder av henne som du kan se på i tiden fremover. I begynnelsen vil det gjøre vondt, men med tiden blir det litt mindre sårt og det er først og fremst GLEDEN du husker.

Mange klemmer fra oss


[1] 2 [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13]