Solvors shibaside


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 9 >>>

Antall innlegg: 122
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Change to EnglishIP-info....

Administrer

Birte fra Bergen skrev 15. juni 2005 klokken 11:25

Full rulle!
Ja, så ble det full pott på NKK Drammen! Mia viste seg fra sine beste side og tok det store Certet 10 mnd. gammel! Herlig jente det! Vi skulle tatt med Ranko og fått oppdretter gruppe! Men det får vi ta neste gang. Kjempegøy var det, og tjusa deg, du gjør en kjempejobb med registeret! Snakkes!


Paula fra Örebro, Sverige skrev 7. juni 2005 klokken 14:45

Hej tante Solvor!
Hej Tante Solvor!

Nu är matte och husse ute och tittar på nytt hus till oss och med stor tomt. Det skulle vara skönt att få springa runt på tycker jag, Kuro.

Psst, har du sett att vår hemsida är omgjord och att jag numer finns i centrum på den, som kennelns (blivande) avelshane.

Annars har jag det bra, äter mat, solar och går på promenader. Ser fram mot min 3-årsdag den 1 juli, då skall jag önska mig makrill i tomatsås. Det är det godaste jag vet!

Puss och kram från din Kuro.


Birte fra Bergen skrev 18. mai 2005 klokken 8:08

Hurra for oss!
Og takk for en hyggelig og spennende helg på spesialen! Og gratulerer med resultatene!
Sander sender klem og Cert-hilsen. Mamma er så stolt av sin flinke Shiba-gutt!
Snakkes!


Amila fra Farsund skrev 30. april 2005 klokken 7:30

Nydelig!:o)
Hei Solvor!
Nydelig bilder, og fantastisk side!! Jeg har blitt helt betatt av Shiba Inu rasen, og vurderer å kjøpe meg en selv. Men siden jeg ikke har erfaring med hund før, har jeg søkt og lest og sluket til meg all infoen jeg kan finne på nettet, og jeg kan godt si at din siden har vært til stor help :)!!

Men jeg har det litt vanskelig for å finne en liten Shiba valp jeg kunne kjøpe, har søkt mye på nettet men har funnet lite, og av de få er det ikke mange som svarer. Jeg er veldig ivrrig i å få meg en så snart som mulig, men som jeg skjønner er ikke denne tiden av året en veldig stor valpetid, men det er lov å håpe :)

Så jeg lurer på om du kanskje vet om noen små Shibaer som er til salgs? Og hvis ikke, hvor jeg kunne være trygg på å få meg en sunn liten krabat i nærrmeste fremmtid?

Hilsen Amila, i håp for svar:)


Birte fra Bergen skrev 25. april 2005 klokken 20:58

Kjempegøy!
Takk for hyggelig samvær på utstilling på Os! Ranko er kjempefin! En fryd å gå med henne i oppdretter gruppen. Gleder oss til spesialen! Sander sender en klem til de fine jentene dine!


Lisbeth fra Lillehammer skrev 22. april 2005 klokken 14:05

Nydelige bilder!
Jeg er veldig fasinert av denne hunderasen, har tenkt å skaffe meg en etterhvert. Disse bildene du har tatt er kjempeflotte!


Marianne Holmli fra 7650 Verdal skrev 9. april 2005 klokken 10:35

Shibahilsen
Hei Solvor,riktig hyggelig å besøke hjemmesiden din. Mye hyggelig stoff og selvfølgelig NYDELIGE bilder!!! Du er en mester med fotografering. Kommer tilbake snart for å se mere. Lykke til videre.


Gullborg fra BERGEN skrev 3. april 2005 klokken 18:26

Min mail adresse
Hei Solvor sender som avtalt i bilen
min mail g-rknuds@online.no
Hilsen Gullborg


Lene fra Danmark skrev 2. april 2005 klokken 23:28

Hilsen fra Grønland
Hei Solvor : )
Som skrevet en hilsen fra grønland hvor jeg for tiden befinder mig. Her er også dyb sne og høj sol og fuldt af gøende hunde !! Dog ikke helt så velplejede som dine : )
Håber du har det godt, knus Lene


Runa fra Refstad skrev 1. april 2005 klokken 13:06

Ny hjemmeside
Hei
Måtte bare ta meg en tur på en slik en fin hjemmeside igjen.Som du vet fikk vi 5 fine valper 2 tisper og 3 hanner.Imellom alt har vi en ny hjemmeside adr http://www.shiba1.no/ sender den til deg her.Klem fra Chianti Ruffino ,Lille Inca og matmor Runa


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 9 [10] [11] [12] [13]