Nikolaisens gjestebok


Hovedside

Skriv innlegg

<<< 4 >>>

Antall innlegg: 123
Lag din egen gjestebok

Fjern all reklame

Administrer

Frasse fra Eslöv (Sverige) skrev 28. desember 2005 klokken 12:30
Skrevet fra ip 193.15.184.178Samlarhälsning från Sverige
Hej !!!

Fin samling bilar du har, Har också haft massor av bilar i skala 1/18 men dom tog för stor plats så jag sålde av dem. Nu koncentrerar jag mig endast på skala 1/43 Tekno bilar och amerikanska bilmodeller, till mina söner samlar jag på traktorer och racing och sportbilar. För tillfället har jag ca 500 bilder inlagda på min hemsida

Gott Nytt År och samlar hälsningar från SVERIGE


Øyvind fra Hedmark skrev 5. november 2005 klokken 17:29
Skrevet fra ip 83.109.97.22Tilbakemeld.: Det er en "link" som ikke fungerer...
Hei!
Jeg prøvde å ta en titt på "linken" under flg. avsnitt: Heidi er som besatt av hunder noe sidene hennes bærer preg av.", men den fungerte ikke.


Øyvind fra Hedmark skrev 5. november 2005 klokken 17:14
Skrevet fra ip 83.109.97.22HJERTELIG TAKK....
TIL DEG/DERE SOM HAR LAGET DENNE MEGET GODE - INFORMATIVE OG LÆRERIKE HJEMMESIDEN PÅ INTERNETT - UTROLIG BRA GJORT!!


Wenche fra Tromsø skrev 3. november 2005 klokken 13:53
Skrevet fra ip 193.157.64.2DAGEN ER DIN!!!!
Gratulerer hjerteligst med dagen i dag! Håper familien vet å gjøre skikkelig stas på deg - vanker nok kake på karen fra både her og der, skulle jeg tro ;o)
Jeg er skikkelig imponert over det arbeidet du legger ned i disse sidene, utrolig bra!!!!
Mange flotte, fine bilder av ungene var også kommet med... De er jo bare skjønne - alle 3 :o)
Iris og Linn sender klemmer i fleng til "han Gudfar Bent"!
"Mor" og "far" nøyer seg med å sende varme hilsninger til deg :o)


Guro fra Trondheim skrev 19. oktober 2005 klokken 1:54
Skrevet fra ip 85.166.220.101Likesinnede
Jeg er da 26 år, og enda ikke funnet ut hva som "feiler" meg. Da jeg var ung, og ble sendt til ppt kontorer, var incest så "in" at damen ville Kun snakke om incest og prøve å få meg til å sverte min far. Jeg var så redd for at denne damen skulle påvirke meg til å si noe om min far som ikke stemte, så jeg torde ikke gå der lengre enn 3-4 gang.. tenker nå på hvordan det ville vært hvis damen hadde åpnet tankene litt, og snakket med meg. Kanskje jeg hadde hatt et mindre vanskelig liv nå. Er så sliten, men gir ikke opp.. Lykke til Folkens, håper på en løsning for dere alle.. unner ingen den forvirringen i hodet mitt..


Hermine fra Bergen skrev 8. oktober 2005 klokken 20:59
Skrevet fra ip 193.216.84.76ADD med ADHD
Heisann!
Er det noen som kan hjelpe meg litt..har en datter som har fått diagnosen ADHD på papiret men legen forklarte meg at datteren min har ADD+ADHD og at det var riktige måten og presentere det på..men det er forskjellige meninger om at dette ikke er tilfelle..diagnosen heter ADHD og det er ikke mulig å ha ADD+ADHD...men er det ikke sånn at det menes at hun har ADD men pga uroligheter/rastløshet så har hun også ADHD.
Trenger å få vite hva dette egentlig er..har også hørt at noen får diagnosene AD eller HD osv.. Er det sånn at hoveddiagnosen heter ADHD men at det brukes ADD, ADHD, AD osv for å dele det litt opp på en forklarende måte??


Anne fra Skien skrev 27. september 2005 klokken 15:22
Skrevet fra ip 193.217.65.238Flott side
Hei på dere...
Må jo bare si tusen takk for en flott side med mange opplysninger som jeg har savnet andre plasser. Veldig godt skrevet og utformet.
Har 2 gutter med AD/HD,tourette og ODD, og etter å ha lest litt mer om tourette og ODD her så ser jeg litt mer av problemene til guttene mine...KLemz


Heidi fra Nannestad skrev 23. september 2005 klokken 10:33
Skrevet fra ip 80.212.41.8Adhd!
Kjempefin side. Her lærer man mye. Har en gutt på snart 10 som har fått diagnosen adhd. Har også en jente på 13 som skal testes. Har prøvd å få hjelp i mange år, å endelig har jeg fått det. Tusen takk for en flott å interessant side. Er innom her ofte å leser. :)


Anita fra Trysil skrev 24. august 2005 klokken 0:14
Skrevet fra ip 83.109.95.157Kan noen hjelpe?
Er ofte innom sidene deres for å lese nytt og "repetere gammelt"... Kan noen her hjelpe meg/oss videre tro? Har ei jente på 15 og ett halvt, som har mistet så og si det meste av skolegang siden slutten av sjuende klasse, pluss at venninnene har blitt borte en etter en. Begynte hos PP-tjenesten høsten hun begynte på ungdomsskola, for etter ett halvt år å bli videresendt til BUP, har vært så og si ukentlig til samtaler og div tester hos BUP i 2 1/2 år uten å komme noen vei.
I fjor hadde hun 5 timer hjemmeundervisning pr. uke før jul, noe som fungerte ganske bra for henne, etter tilrådning fra PPT søkte vi om å få økt hjemmeundervisningen til inntil 10 timer pr. uke. Trysil Kommune innvilget da 0 (!) timer etter jul i stedet... Skola gikk inn og ga oss 3 timer, etter anke havnet vi på 5 timer pr. uke igjen.
Vi begynte å klage rett etter juleferien, 3 uker før skoleslutt kom brevet fra fylkesmannen om fortsatt avslag...med begrunnelse i at den faglige utviklingen var "god nok". (Jenta har karakter i 2 fag, engelsk og norsk...)
Nå er hun på BUPs døgnenhet, men finner seg ikke til rette.
Jeg har søkt og lest endel og har siden første dag hos PPT (fant noen brosjyrer der) trodd at "svaret" ligger i AD/HD, men uten den hyperaktive delen, hun har l-e-n-g-e vært ekstremt passiv, sliten, trett og utilpass + +
Alle punkter under deres "kapittel" OPPMERKSOMHETSSVIKT under den generelle siden om AD/HD er tilstede, noen veldig tydlige andre litt mindre.
+ at vi kan finne henne igjen i det meste av det som er skrevet spesiellt om jenter med AD/HD, helt fra dag 1, med navlestrengen rundt halsen.
Kunne ha skrevet side opp og side ned, om hvordan hun fungerer, hva som blir sagt og gjort, men...kan vel som en siste liten opplysning tilføye at mye av det som står skrevet om Aspergers også passer inn...
Finner mest stoff og tips for dem med hyperaktivitet, kan noen gi meg/oss tips og råd da det gjelder dem uten di "vanligste" kjennetegnene?
Vi ønsker vel egentlig "hjelp" og tips om det meste, fra det å bli hørt, trodd, få en stilt en diagnose og å få vite fra andre med lignende opplevelser, hvor og hvordan dem har funnet riktig hjelp, både i papirjungelen og enkle hverdagsting.


Linda fra Jessheim skrev 1. august 2005 klokken 13:16
Skrevet fra ip 80.203.97.18Flott side!!
Har vært innom og kikket flere ganger,når hverdagen er tung og alt virker håpløst... For da når jeg leser her,så forstår jeg at jeg ikke har det så ille likevel! Men det skal være sagt at sønnen vår på snart 5 år,er jammen ikke lett å forholde seg til. Og ofte,siden 2-årsalder,har jeg tenkt at det må være noe ekstra pga den høye aktiviteten,minimal søvn,raseri-anfall om natten og store vanskeligheter med å "høre etter" når vi forsøker å rettlede. Men så er det jo ingen andre som mener det samme,og vi bebreider oss selv for å være "dårlige" foreldre og ikke konsekvente nok.Er dette bare en normal trass?? Uansett,om det ikke blir verre enn det er blitt til nå,så er det overkommelig!Ser jo her på siden at det er mange som sliter verre enn oss.Og jeg øsker ikke at barnet skal ha medisiner om han ikke føler det er nødvendig selv.Men igjen,takk for alle opplysninger,dere er flinke!!


Linda fra Nordland skrev 28. juli 2005 klokken 4:54
Skrevet fra ip 85.221.42.21Tunge stunder
Takk for at det finnes noen der ute som er positive, og som hr energi til å lage sider som dette!
Er mor til to gutter på 12 og 13 år. Eldstemann har hatt diagnosen AD/HD siden han var fire år, mens yngste mann fikk diagnosen for 3 mnd. siden. At også han hadde AD/HD kom ikke som en overraskelse på meg, men følgesykdommene gjorde det. Begge guttene var på en større utredning i april og forleden fikk jeg raportene til begge to. Itillegg til AD/HD er begge guttene mildt psykisk utviklingshemmet. På enkelte områder akkurat innenfor "grensen", men for det meste godt innenfor. Rapporten var grundig, og begrunnelsen for diagnosen ikke noe å stille spørsmål ved, men jeg har aldri hørt om noen med den kombinasjonen. Har leita litt på nett men finner ingen literatur om dette. Er veldig bekymret for hvordan fremtiden til mine gutter vil se ut. I henhold til rapporten var det lite sannsynlig at de vill klare å gjennomføre grunnskole, så arbeidstrening var foreslått som kompensasjon for teoretiske fag. Må si jeg har vanskelig for å akseptere de løsninger som Pleie/omsorg i kommunen skisserer for guttene mine. Er det noen der ute som har vært borte i denn kombinasjonen og kan si litt om hvilke muligheter som finnes, eller må vi bare avfinne oss med at guttene skal inn i HVPU reformen som kommunen planlegger for deres fremtid?


Kristian fra Trondheim skrev 7. juli 2005 klokken 0:29
Skrevet fra ip 80.202.16.23Hmmmm
Hei alle sammen! Dere har laga noe veldig bra og som jeg tror har vært, er og kommer til å bli en stor nytte for mange! Selv har jeg Asperger's syndrom, men jeg må si at jeg egentlig kan kjenne meg igjen i de fleste syndrom her på siden... Vi må hjelpe hverandre og kjempe for en bedre verden for ikke bare oss selv, men alle. Med vennlig hilsen Kristian(18).


Kristin fra Hafnarfjördur, Island skrev 25. juni 2005 klokken 19:47
Skrevet fra ip 85.220.25.167Fin side !
Takk for en virkelig fin side. Det er så godt å se, at det finnes familier som tør å stå frem med navn (og fine bilder!). Fant siden igjennom hjemmesiden til Romerikes Blad, som vi leser av og til; vi bodde i Gjerdum i noen år.
Familien vår venter på å få en diagnose for sønnen vår på 9 år, og i starten av denne prosessen fikk jeg selv diagnosen ADHD (i en alder av 46 år). Det forklarer såååå mange ting i mit liv ...
Lykke til videre.


Ingunn fra Skien skrev 18. juni 2005 klokken 16:48
Skrevet fra ip 85.165.168.215Asperger
Flott side! Har selv Asperger syndrom m.m. Kanskje jeg linker til siden deres fra siden min


Marit Haug Myhren fra Fåvang skrev 17. juni 2005 klokken 22:44
Skrevet fra ip 81.191.13.214Kjempeflott !!!
Dette var en positiv side! Jeg fant tilfeldigvis denne i forbindelse med en artikkel og måtte undersøke den og lese.
Har ADHD selv, ble ikke utredet før i fjor i en alder av 45 år.
Det er simpelthen kjempeflott at det finnes noen som tenker videre og lenger slik at andre kan få opplysning!


Hilde fra Åkrene skrev 14. juni 2005 klokken 12:29
Skrevet fra ip 81.191.149.77Fantastisk flott!!!
Ja, det er en så bra side!!! Det er på tide at dette blir satt skikkelig på dagsordenen. Det er informasjon og kunnskap som må til for at folk skal forstå hva det vil si å ha disse sykdommene. Har selv jobbet med barn med både ADHD og Tourette syndrom i skolen, og de blir så misforstått og får absolutt ikke den hjelpen de trenger. Men nå blåser det en ny vind, så kanskje dette vil rette seg med tiden.
Stå på videre og igjen.....gratulerer med en kjempeflott side!!
Mange klemmer fra Hilde.


Svein Kåre Melbø fra Kløfta skrev 14. juni 2005 klokken 11:58
Skrevet fra ip 82.164.191.235Flott :-)
Flott og konstruktivt om emnet. Vært lærer i mange år og sett hva dere bekriver. Flott arbeid og stå på videre.


Martin hegg fra lørenskog skrev 13. juni 2005 klokken 13:14
Skrevet fra ip 85.165.2.17adhd
har adhd mbd som det het før har gått på østbytunet (ØBT) det livet her er ikke bare bare. mange hindringer på veien som for oss er vanskeligere og takle. takk for fin side


Jorunn fra karmøy skrev 14. april 2005 klokken 0:47
Skrevet fra ip 80.213.180.175Takk
Hei, har nå lest sidene dine. Kjempe bra. Skal igang med utredning av to jenter, 4 og 11 år. Masse interresant å lese her. Blir ofte veldeg usikker om me skal ta fatt på utredningen men er nå blitt overbevist om at det er det rette.


Hanne L fra Horten skrev 11. april 2005 klokken 0:00
Skrevet fra ip 85.166.107.66Kjempefin side!
Hei. Kjempefin side. Vi trenger sider som vet på kroppen hva dette dreier seg om. Vi er en familie på 5 som har det på kroppen. Vi har 3 Adhd, 2 Add. En har også Asberger og dysleksi. Og to har dysleksi, som tileggsdiagnoser. Men vi er veldig sammensveiset og positive. Og det er egentlig ingen hindring til å ha det bra. Ser ut som dere er en glad familie også. Stå på med siden. Hanne


[1] [2] [3] 4 [5] [6] [7]